четвъртък, 8 декември 2011 г.

Мили мои ангелчета, надявам се това, което имам да ви съобщавам да донесе само радост и щастие от ваша страна, както прави с мен и със съ-клюкарката ми. Надявам се да пълни душата и сърцето ви, както пълни на нас. Да ви направи голямо удоволствие и чест, което прави и на нас.  Но също така и де надявам да сте се подготвили много хубаво за това, което имам да ви съобщавам, че да не припаднете от новината // или да получите някой инфаркт, че тук всичко е възможно ;дд // И наистина се надявам да сте седнали много удобно на столовете с нещо мекичко в ръце // препоръчвам възглавници ;д //, за всеки случай когато тръгнете да припадате. Не искаме да се наранявате все пак. Ние ще сме тези, което ще вършат мръсната, но все пак много задоволителна работа да ви нараняваме. 
Пригответе се, защото съобщавам новината, мили мои..
Жертвите ни ще бъдат потребителите на http://selena-gomez.bulgarianforum.net/
Да ви е честито, ангелчета златни! Знам, че за мен е и дори знам какво да пиша и за кого, но нека го обясним и на вас.
Всеки ден с Дж. ще пишем доста интересни, завладяващи, опияняващи и реални клюки за всеки потребител на форума, който буквално ще бъдете на тръни, докато четете постовете ни. Но не е нужно да ви е чак толкова страх, че да не влизате във форума или в блога. Всичко е просто на шега, мили. Или може би повечето. 

П.П.: А както вече споменахме ако имате проблеми независимо къде или какви са можеше да се обърнете към нас по пощата ни. С Дж. може да сме от помощ и ни бива, повярвайте ми. Ще бъдете напълно анонимни, ако искате. 

И не забравяйте, с нас всичко е възможно. 

xo xo Sophia

Няма коментари:

Публикуване на коментар