събота, 10 декември 2011 г.

Ho - ho - ho. Our next victim.


Някой от вас може да са слушали, други да са виждали, а трети просто да са си писали с това момиче на име Радина ( известна още като *Радии <3). Но до колко всички наистина я познавате или просто сте си писали, без да обръщате внимание на детайлите, които съм решила да поизтъкна за това ангелче Ради.
Понякога, някои хора обичат да натякват разни неща, само и само за да им придават ненужна значимост. Понякога може без да искат (хмм, защо ли не вярвам на това? ;дд) да пускат на няколко поста едно и също нещо, а понякога може и съвсем нарочно да го правят. Аз обичам да вярвам, че хората го правят, за да се похвалят така, както Ради обичаше да се хвали и постоянно натякваше, че е от Кипър. Сега ще ви издам една малка тайна, която обаче не трябва да казвате на абсолютно никого. Дори и на котките ви, колкото и да са сладки и колкото и жалко и сладко да ви гледат с малките си жални очички. А тайната е, че аз много обичам островите, включително и Кипър. Но, за Бога, това не значи, че трябва да ви го натяквам на почти всеки мой пост, нали така? Понякога става адски досадно, когато някой не спира да повтаря едно и също нещо в продължение на дооста време. Но добре, че милата Радина спря да го прави, защото нервната ми система не е от най - добре функциониращите и това Дж. много добре знае, но да не говорим за мен.
Да продължим напред! Друго нещо, което може да се каже за Радина е, че има супер секси брат на 19 години (обещавам да не клюкаря толкова за теб, ако ме запознаеш ;дд ). Тук, в България много трудно може да се намери някой сексапилен мъж, който да не е гей или използвач, че дори и педофил, които вече ги има навсякъде по света, за жалост. Но в Кипър може пък да има съвсем различни  мъже, не мислите си? Или мозъчетата ви са прекалено изтощени за каквото и да било мислене точно в този момент? Ох, милите ми те златни. Е, познайте какво.. Не ме интересува! ;д
След това: Сладката ми малка Радина е фенка на Матей Казийски, Богомил Бонев, както и на един гръцки певец, с който дори има снимка, на която са толкова сладки.. Жалко, че я изгубих някъде из папките с клюки.. Иначе щях да ви я покажа, честен кръст! ;дд Какво мога да кажа.. Радина е типичното момиче, което желае прекалено много мъже  (и момче, защото все пак Боги няма още 18 ;ддд Нека поне да бъдем точни и ясно ;дд)
По последни клюки обаче се разбира, че нашата Радка в момента е заела съзнанието си и сърцето си само и единствено от един, в който е влюбена до костите на мозъка си и мозъка на костите. И това място е заето от момче, на име Мартин. Но малко се съмнявам, че толкова голямо сърце е заето само от Мартин. Там някъде, все още една част (в горната камера, предполагам ;дд) има малка част, която все още принадлежи на Матей, Боги и любимият 'и гръцки изпълнител. Защото едно момиче не би могло да отдаде сърцето си само на един мъж. Винаги има още. А това, дали освен тези четирима сладури няма и още един скрит, можете да разберете само и единствено тук.
Ще те следим Радина, от много близо затова внимавай, ангелче мое.

И не забравяйте, че при нас всичко е възможно. 
xoxo Sophia 

Няма коментари:

Публикуване на коментар