понеделник, 12 декември 2011 г.

Ех, ангели мои. На някой не се хареса част от написаното от нас. Да сме точни на 2% от всички 100%. И това ме прави много щастлива. Сега тези 2% не са от никакво значение, но нека изясним нещо за стотен път - това е създадено с цел забавление, а не обиди или нещо, от което потребителите да се засегнат. Просто се опитваме да развием малко форума, създавайки този блог, както вече няколко пъти сме казвали и други са казвали.
Но преди да ви представя следващата жертва бих искала да ви кажа, че може да се регистрирате и да пускате коментарите си за всеки един пост, който с Дж. сме пуснали до сега и имаме да пускаме. Не е толкова сложно. Ще се справите.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
А сега идва време и за най - очаквания момент от този ден и той е следващата ни жертва..

*No picture avalable*

,,Боряна, Боряна, Боряна - това бе името на момичето, станала следващата жертва на С. и Дж. Момичето, което попадна точно в ръчичките 'и. Момичето, което те първа щеше да разбере какво е да си в техен пост. Какво е да бъдеш обсъждана и какво е да те коментира една от тях. Една от  Клюкарките.."
Мисля, че това беше едно добро начало, вие не мислите ли така? Може би трябва от сега нататък да започна да пиша по този начин..
,,Дори и да бе само на тринадесет години тя успя да спечели вниманието на почти всички във форума, издигайки се високо, високо в йерархията. Сега е един от модераторите и вероятно няма намерение да спира да помага в развитието на форума. Но сега нека поговорим за нея самата. За нея като характер. '' О, забравете. Омръзна ми..
Та какво можем да кажем за Боряна, освен е е много интересна личност. Както почти всички тинейджъри, които са страдали или поне веднъж в живота си са изпитвали или срещали кифлички, Боряна направо ги ненавижда. Така, както аз, както Дж., както и ти самият. Да, точно ти, който сега четеш този пост. И изобщо не се опитвай да ме разубедиш в противното. Знам, че и при теб е така. Но нека се съсредоточим напълно и изцяло на Бори, която ми стана адски симпатична още щом разбрах, че мрази тези кифли, мислещи се за всичко и всеки. 
Единствения проблем е, че си мисли, че пречи на всички. Естествено, до сега не се е засичала с мен и не мога да кажа дали наистина е пречеща, но от източници разбирам, че е точно обратното. А аз вярвам на източниците си с живота си. Та защо си мислиш, че пречиш на всеки, мила? Кой ти е набил този комплекс? Кажи ми и го пращам да се пържи още сега в петия кръг на Ада. 
Няма да засягам чак толкова проблема с пъпките, защото знам, че много трудно си го преживяла. Но все пак си го преживяла и сега животът те очаква. Възползвай се, защото друга възможност може и да не се отвори. А тези, които ти казват, че сам пишеш съдбата си са те излъгали и то много. Ако беше така едва ли днес тинейджърите щяха да ходят на училище и да учат математика. 
 Друго, което научих за теб е, че много обичах да рисуваш. Е, дано и да си добра, че едно е да го желаеш и да го правиш, съвсем отделно нещо е наистина да рисуваш хубаво. Внимавай, може някои да не са толкова благосклонни към теб така, както до сега са били повечето. Не спирай да си рисуваш, стига да го правиш добре, и бъди хапи аз евър. 
Обаче това, което ми направи голямо впечатление е (Внимание! Не е препоръчително за деца под 10 годишна възраст! Родители / компютри моля отдалечете детето си / собственика си на десет крачки от компютъра, залоствайки много хубаво вратата след него!), че си се хванала на лъжата, че Дядо Коледа съществува. О, стегнете се бе, хора! Дядо Коледа не е истински. Не е съществувал и никога няма и да е. Този, който ви е носел подаръците от 3 - годишна възраст до сега е бил грижовният родител, който е искал да повярваше във вълшебството на Коледата.. Не ви казвам да не вярвате в него или най - вече във вълшебството на Коледата, просто казвам истината. Но това не бива да ви попречи да си го представите. Да си го пожелаете и наистина да повярвате във вълшебството на бялата Коледа, която крие толкова много тайни и в същото време ви кара да се унасяте с приятни сънища, мечтаейки за най - различни извън границите на нормалното неща. Неща, които едва ли биха се случили в реалния и кошмарен живот, който бди над вас и само ви кача да се събудите. Вълшебството на Коледата е нещото, което ви позволява за момент да спрете да мислите за всичко лошо, а да се отдадете на уикенди със семейството, любимите хора и хубавите моменти. (Внимание! Родители / компютри, вече е безопасно да отлостите вратите и да поканите детето си / собственика си да влезе и да се наслади на остатъка от поста.)
Любителка на анимациите, нашата Боряна обаче не е почитателка на 45 годишните хора, които честно казано не са любимци на почти всички, които са на по - малко от 40 години. 
И последното нещо, макар и малко странно, което знам за Боряна е, че я е гнус от сестра 'и. Добре, ако това не е адски странно, то не знам кое друго е.. Но всеки с вкусовете си, всеки с вижданията си. Не можеш да обвиниш никой, че е казал това, което мисли и което чувства. 

И не забравяйте, че с нас всичко е възможно.

xo xo Sophia

Няма коментари:

Публикуване на коментар