сряда, 14 декември 2011 г.

*No picture avalable*
(Защо започнахте да си триете снимчиците, ангелчета. Няма да ви ги изям ;ддд)


Добре, мили мои сладкишчета. Следващата набелязана жертва от мен и Дж. е всеизвестната на всички Рали или още *VolleyFreak♥~, която адски много мрази да 'и викат Рале (и нищо чудно, това си е чиста подигравка, особено ако бабите ти те видят някъде из центъра, докато си с приятели и започнат да ти викат ''Рале, рале''.. О, лошо. Много лошо..). Още по ника на тринадесет годишната можете да се досетите, че е е фен на волейбола. Опа, чакайте. Задраскайте това фен. Това едва ли може да опише колко много е луда по волейбола. Ама наистина луда.. Че дори и по луда по този спор, отколкото дядо ми по футбола, но да не прекалявам и аз.. Рали просто е отдала живота си на този спорт. Тренира го, гледа мачове, следи отборите и всичко присъщо за един върл маниак на тема волейбол. Малко странни едно момиче да е толкова отдадена на какъвто и да е спорт, но все пак ако видите момчетата от българския отбор и вие можете да се запалите по волейбола. Странното при Рали обаче е, че мисли членовете на националния отбор по волейбол за секси пингвини.. О, да. Много добре ме чухте. Пингвини. Секси при това. Е, добре. Колко трябва да ти е завинтен мозъка, че да мислих момчетата за секси пингвини? Но не се и учудвам. Днешните младежи просто са на едно по - ''високо'' ниво на мислене, което ги кара да правят неща на още по тринадесет или четиринадесет години, а да не говорим за обикновените изказвания, от които само цензури може да се чуе или пък начина по който мислят с това мръсно подсъзнание, което имат. + най - опасните болести, съществували някога на Земята: мързела, скуката и завистта. Просто идеалната комбинация за едно наистина объркано и побъркано дете, което не разбира нищо, но практикува всичко.. Да се върнем на темата волейбол, за която предполагам нашата жертва може да говори дни наред, не спирайки дори да си поеме въздух, което ще е толкова странно, забавно и в същото време много объркващо и трагично, защото ако не си поеме въздух може и да умре. Та, мисля, че това е най - големия почитател на волейбола, който познавам или за който съм имала удоволствието да пиша. Знай само, че много момчета обичат момичетата, които разбират от спор, а като се знаят днешните тинейджъри.. Мисля, че сами се досещате какво следва.. 
Като всяко едно момиче от днешните времена, които са гледали X factor Рали е голяма почитателка на Рафи. А да ви кажа, не се и учудвам. Още от както се яви на сцената на телевизионното предаване спечели сърцата на всички.. Няма да се учудя и ако баби на към 78 години също за влюбени в него, марак и да са намерили своята половинка или не чак толкова.
Продължаваме напред, че нямам време а с моето главоболие.. Така, Рали наскоро бе в болница, поради незнайно каква причина.. О, мили мои, ако сте с мръсно подсъзнание знам много добре какво сте си помислили, но изобщо не е това, за което си мислите. Или пък е? Нищо не се знае по тази тема, затова няма да я засягам допълнително. Всеки има своите причини, предполагам, но ви обещавам, че ще разбера! А направя ли го, значи и вие ще разберете.
По - нататък Рали няколко пъти е казвала, че смята хората за "фалшиви" и лицемерни. От личен опит знам, пък и са ми казвали, че 97% от днешното поколение са фалшиви и лицемерни. Кифли, както ги наричат повечето. Някъде са наричани просоституткитки, другаде ку*ви, трети ку*ки, четвърти - феи на магистралата.. Все е едно. Жалко обаче е, че тези 3% се срещат по най - различни краища на света и са прекалено малко, за да променят нещо в този проклет свят, в който живеем.И предполагам, че Рали се намира в среда, в която не се срещат нито част от тези 3%, тъй като наскоро един неин приятел я беше обидил, някакви други кифли също я бяха обидили с нещо друго. Дали си го е заслужила Рали или не това само тя и момичетата и момчето, които са я обидили може да кажат. А аз ви оставям, пиленца препечени, защото тов
а главоболие направо ме убива. Знам, че ви се иска да пукна, но няма да ви огрее тази мечта, колкото и да ме боли.

Знайте, че при нас няма невъзможни неща. 

xo xo Sophia

Няма коментари:

Публикуване на коментар