събота, 17 декември 2011 г.

Кокоши пиленца мои, на мен се падна огромната чест да пиша не за кой да е, а за самата администраторка на форума - Катето. И тя, както повечето от потребителите на форума, мрази да 'и казват по точен и определен начин и това е Катя. А Катя е толкова такова хубави име. Аз много бих се радвала, ако се казвах така и ми викаха Катя. Ако някой роднина реши да си има бебче и се окаже момиче, определено бих предложила това име, защото наистина е много хубаво. Но сега да не обръщаме темата за мен, а да се върнем на нашия админ Катето.
От източници и не само, знам, че Катето си е мила душица. Не е правила нищо лошо или поне на нас не ни е известно да е правила лоши неща. Сега в реалния свят, а не във виртуалния a.k.a. форума, може да е съвсем различен човек и да е правила много неща, които на нас не са ни известни. Но мисля да не задълбочавам повече тази тема, защото вярвам на източниците си, които казват, че Катето е една мила душица. Да кажем, че го приемем така. Единственото нещо, което знаем със сигурност за нашата душица и сме били свидетели и все още сме е, че тя е много добър администратор, който полага много усилия да направи форума си такъв, какъвто е сега. Един прекрасен форум, който за жалост бива провалян няколко пъти от малоумни потребители, чийто имена за момента мисля да си премълча. Не за дълго, спокойно. Просто за сега.. Не си мислете, че ще се отървете толкова лесно от мен. О, това и в най - смелата си мечта не бива да си го пожелавате. Все пак не напразно ни наричат клюкари. И не си мислете, че това, което до сега сме писали са клюки. Не, не, не, ананасчета южноамерикански. Това са просто всеизвестни факти, които с Дж. решихме да съберем за всеки един потребител в един пост, за да може нататък, когато започнем с истинските клюки да ви е по - лесно да разберете за какво става въпрос, ако сте пропуснали нещо и да не си затормозявате така или иначе малките мозъчета, питайки се защо сме писали това, за какво по - точно се отнася и т.н.
Продължаваме! По принцип Катето не се включва в много спорове, предполагам поради простата причина, че с безинтересни и тъпи теми на спора не 'и се занимава. Ни стане ли въпрос за Свет и спор, то тогава Катето е най - активния потребител, заедно със Свет, които разиграват световни войни из форума, спорейки за най - различни неща, на които Катето много се пали. Естествено, нашата администраторка не пропуска момент да обвини Свет в тлъстата лъжа, че е учила в Америка.
Това, което ми направи най - голямо впечатление у админчето ни мило бе, че си почиства ушите по три пъти на седмица о.О.. О, да. Много добре прочетохте. По три пъти на седмица. Е това, ако не е някаква мания, здраве му кажи! Може би е някакъв навик, останал в съзнанието 'и; може да иска да е по - чистичка; но според мен си е много, много, много странна мания.
 Спомням си, че веднъж беше тръгнал слух, че родителите на Катето са се развели, което обаче се оказа долна лъжа. Не знам само защо толкова много искате да очерните някой, правейки шеги и измисляйки такива неща за родителите му. Това е адски долно и само понижава нивото ви с това на кофлите, че дори и по - долно от тяхното, което едва ли може да има.
 И последното нещо, което се знае за Кати е, че иска да стане по - точна. Не знам точно в кой смисъл, но това не е толкова важно. Мисля.. 
Е, това беше от мен за тази вечер. Нямам търпение да дойде утре, за да разберете коя ще е следващата ни жертва, с която ще се заеме Дж.

Знайте, че при нас всичко е възможно.

xo xo Sophia

Няма коментари:

Публикуване на коментар